III / Q / MMIV


[ XVIII / IX / MMIV ]

Alkoholikové a feťačky,
šíleně dusný léto je pryč pryč pryč, a to je přesně ta doba, kdy ožíváme ožíváme ožíváme. Nemůžeme začít jinak než poděkováním všem, kdo se přišli mrknout na Kill YourselfThis Aint Vegas. Fakt díky moc, bylo to velký překvapení! Bylo to vypočítaný tak, abysme při 60 – 70 lidech byli na nule, ale nakonec bylo cca 90 platících, takže jsme mohli dát oběma kapelám víc a ještě zbylo na zaplacení opravy bedny, která se zničila při Esgmeq v Byšicích. A snad se vám to líbilo – Kill Yourself to byla přesně naše krevní skupina a This Aint Vegas překvapili jak sviň, co? Jinak kytarista a bubeník z KY mají projekt That Fucking Tank – jen basa a bicí, trochu jako kdyby Chevreuil byli úplný dementi. Někdy na podzim nebo v zimě pojedou evropský turné, zkusíme je odchytit, je to fakt pozoruhodný. Uvidíme, jaký další zajímavý kapely se tu v sezóně objeví, tenhle koncert nám zvednul náladu. Ještě jednou díky!


Co ale bude bezesporu událost podzimu, je album Wollongong. Protože to je ta nejtvrdší deska na Silver Rocket od vydání legendárního 12" Striker od Lyssy a to fakt bez keců. V současný době je to ještě před masterem blasterem a už to hraje jako kráva (samozřejmě Yozova práce). Není tam jediný světlý místo, je to magnetická bouře a na první poslech to připomene třeba kultovní desku Duh, The Big City od Hammerhead, ale pak zjistíte, že Wollongong jdou ještě dál a ještě blíž ke dřeni. Zatím to vypadá tak, že CD vyjde na Silver Rocket a LP vydá Malárie a my se nemůžeme dočkat!!! Na desce je osm věcí (pořadí se ještě upřesní):

One Eye Blind
Handcuffed To A Brighter Tomorrow
As Sick As We Are Of This
Faith And Desertion
The Impetus To Kill
False Fairies And Fables
Modern Man
Wired, Mother Apocalypse

Křest desky bude pravděpodobně někdy v listopadu na 007, před Wollongong budou zřejmě hrát Výbor veřejného blahaGnu. Možná se ještě něco změní, samozřejmě dáme vědět, upřesníme, zabalíme, dvacet deka, třicet deka, dvě koruny padesát.


Taky jsme o pár zajímavostí doplnili distro, rádi bysme upozornili především na CD singl Dětí deště Cosa Nostra / Enrico, protože to jsou věci nahraný ve starý sestavě (= masakrální plechařina) a zejména Cosa Nostra je hit (= úder) mocný síly. Další zajímavá věc je kniha "September Commando" od Johna Yatese, spolupracovníka např. Alternative Tentacles. Nemáme nějak extra rádi politický agitky, ale tohle je úžasná záležitost, protože to právě není politická agitka, ale vtipná a ironická, přitom ale dost drsná věc. Zkuste to.


A co jinak? Samozřejmě: Démon hoven nastolil vládu. A jak se vám vlastně letos líbily Byšice? Pište, tyhle stránky snesou všechno, vy dobytci.

ÚV SRR


[ XXIV / VIII / MMIV ]

KILL YOURSELF, THIS AINT VEGAS

15.09.2004 - 007 STRAHOV

Mlynářky a zemědělci,

díky za pozornost a za návštěvu letošních Byšic. Jak se máte? A jak jste se měli? Pokud ve vás letošní Summer Snuffer zanechal jakýkoliv dojmy/šrámy/stopy, sem s nima. Nikdo tomu nerozumí tak jako my a nikdo nám nerozumí tak špatně jako my sami. Váš feedback ten zvuk jen zesiluje, tak jestli máte náladu - pište.

Měsíc a den po Byšicích jsme se do toho rozhodli praštit znova. Ve středu 15. září začínáme novou koncertní sezonu na 007 a věříme, že jí začínáme ve velkým stylu. Zveme sem dvě anglický kapely Kill YourselfThis Aint Vegas a myslíme, že je na co se těšit.

Obě kapely jsou spjatý s DIY labelem Obscene Baby Auction z Leedsu. Když jsme s těmahle úchylama začali komunikovat (všechny cesty vedou do moří), měli jsme pocit, že se koukáme do zrcadla. A nebyl to příjemnej pohled, hehehe... Každopádně KILL YOURSELF i THIS AINT VEGAS jsou prostě Silver Rocket kapely, jen vycházejí na Obscene Baby Auction (www.obscenebabyauction.tk), což jsou Silver Rocket z Leedsu. Asi tákle.

KILL YOURSELF mají sice blbej název, ale o to parádnější zvuk. Jedna z nejtvrdších a nejsyrovějších kapel, co jsme za poslední dobu slyšeli, fakt. Hustý jako Killdozer, ale trochu rychlejší. Vážně parádní hukot a zároveň dobrý písničky, ty angláni to tam prostě vždycky nějak dostanou. Jestli máte rádi Shellac nebo The Jesus Lizard, nemůžete odejít nespokojený. Deska KILL YOURSELF Soft Touch Of Man je v distru SRR.

THIS AINT VEGAS jsou živější a energičtější, mají krapku DC soundu, ale zase to s tou intelektuálskou polohou moc nepřehánějí. Od těchhle chlápků jsme toho neslyšeli tolik jako od KILL YOURSELF, ale to, co jsme slyšeli, nás nutí koupit si jejich desku. Teď. Hned. 15. září!!!

Přijďte se mrknout, podzim začíná, Sedmička voní pivem a pizzou a večer hrajou dvě dobrý kapely...

Mějte se hezky!

ÚV SRR


[ XIII / VIII / MMIV ]

SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER

14.8.2004 Byšice

"Too much is not enough!"

Naše poslední slova:

všechny přípravy se chýlej ke konci. V byšickym mlejně už podle posledních zpráv panuje dobrá nálada. Umělci se dostávaj do tempa, aby předvedli vrcholný výkony. Pole je zatim posekaný v okolí, ale kolem mlejna ne – kombajny na to maj celej pátek. Podle předpovědí se má mírně ochladit, ale pršet nebude, protože přípravnej výbor se v týhle záležitosti věnuje celej tejden intenzívnímu vúdú. Obětovali jsme kohouta, pozřeli jsme jeho játra a propichujeme takový ty panenky, čili se neni čeho bát. Možnost spaní pod střechou samosebou existuje.

Praktická informace: pokud potřebujete mapu, je ještě jednou tady. Pokud pojedete autem, neztraťte se. Pokud pojedete vlakem z Prahy (doporučujeme, možnosti parkování kolem mlejna nejsou neomezený), dobrý spojení je z Hlaváku ve 13:24, přímo do Byšic, hodina jízdy. Další možnosti jsou 15:48 (pozdě) a 11:28 (brzo). Pokud pojedete z jinýho mista, improvizujte. Byšice ležej na trati Praha – Mladá Boleslav – Turnov. Pokud pojedete na kole, pozor na táhlý stoupání před Byšicema.

Těšíme se na vás...

SRSS Voodoo People


[ X / VIII / MMIV ]

SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER

14.8.2004 Byšice

"Get my features right!"

Drazí olympionici,

tohle je další várka informací před sobotním slibem. Hrát se nakonec bude tam, kde se hrálo před rokem. Takže klasická mlýnice. Podlaha se zpevnila a je to prej doslova "solid state". Takže věřme truhlářům, stejně jako věříme mlynářům, zemědělcům a dalším umělcům.

Další výzva pochází přímo z byšickýho baru: "Vezměte si půllitry!" Je fakt zbytečný pak likvidovat tisíce kelímků. Stejně si každej z vás nejradši sosá ze skla a třeba se budete s vlastním korbelem v ruce chovat aspoň trochu slušně.

Tak fáááááájn... Šeba s Dvořkou s váma!

SRSS Olympic Team


[ IX / VIII / MMIV ]

SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER

14.8.2004 Byšice

"Já to z vás dostanu..."

Strejdové a tety,

máme jedno důležitý upozornění. Je to tentokrát FAKT důležitý a prosíme o pozornost. Jde o pole, který je zezadu za mlejnem. To pole, kde se loni stálo s autama a odkud se chodilo zezadu do mlýnice. Problém je, že pořád ještě není posekaný. Což je blbý, protože kdyby se tam něco zválelo, tak by to byl fakt problém pro mlynáře.

Existuje sice šance, že žně propuknou i v Byšicích (vrchní vidlák Bourek trvá na tom, že už musí začít, že každá pořádná vesnice jako třeba Kostelec už finišuje), ale žádná garance není. Takže PROSÍME: pokud přijedete do Byšic a uvidíte neposekaný pole, neparkujte na něm, nestanujte na něm, nic. Mohl by to taky bejt konec celejch Byšic a mlynářů. Pokud se zemědělci proberou a zmáknou to, dáme samozřejmě vědět a nebo to uvidíte na místě. Díky moc!


Taky už se ustálilo pořadí umělců:

16.00: Naquei Manou
17.00: Ememvoodoopöká
18.00: C
19.00: Wollongong
20.00: Deverova chyba
21:00: Lyssa
22.00: Esgmeq



Mějte se fajn a zatim...

Ochránci obilí


[ I / VIII / MMIV ]

SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER

14.8.2004 Byšice

"Jseš málo chlupatej!"

Tak poslouchejte, vy dobytci. V sobotu 31. července vyrazil z Prahy Šimpánův Bonbón a v něm byl skoro kompletní SRSS All-Star tým. Po jednom umělci z Lyssy, Gnu a Ememvoodoopöká, dva umělci z Wollongong. Na pódiu by tahle sestava zastínila snad i Yes. A co teprve s křovinořezem a dvěma sekačkama! Krátce: v Byšicích je uklizeno, takže se tam, vy dobytci, můžete na dvoře rozplácnout jak dlouhý, tak široký. Fakt že jo, s karimámama to může bejt libový spaníčko. Teď se jen musíme modlit, aby zemědělci včas sklidili, protože zatím se k mlejnu nedá zezadu vůbec přijet, protože je tam pole a z něho chléb náš vezdejší voe. A to pole se zatím nedá jakkoliv valchovat, vy dobytci, protože mlynáři by z toho měli velký problémy a to my nechceme, ne? Takže zatím je připravenej dvůr a mlýnice.


Praktický rady:
1) Jestli u vás hrozí, že sebou někdy nad ránem nekontrolovatelně říznete do příkopu a budete vyspávat celej ten zážitek, namažte se repelentem, letos je tam nějak víc takovejch těch malejch mušek a tak ("chmís", jak říká Torr).
2) Jestli jste alergický na včelí žihadlo, vezměte si nějakej protijed. Je tam malý hnízdo, ale není to nic tragickýho, nebojte. Je to v části zahrady, která bude stejně zavřená. Ale pro sichr.


To je zatím všechno, další info bude následovat. Jestli chcete cokoliv upřesnit, napište na uv@silver-rocket.org

Mějte se fajn!

Přemek Podlaha a Mountfield Team a Přípravný výbor SRSS


[ XXX / VII / MMIV ]

SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER

14.8.2004 Byšice

"Budoucnost už není, co bejvala..."

A je to zase tady. Hlavně tomu prosím vás neříkejte "festival". To je fakt divný slovo. SILVER ROCKET SUMMER SNUFFER není festival. Na festivalech sleduje halda ožralejch lidí dementní kapely. Na SRSS sleduje halda ožralejch lidí EPOCHÁLNÍ kapely. A ještě se stíhá chovat slušně, protože ve mlejně jsme hosti všichni. A před panem mlynářem jsme si taky všichni rovni.

Letošní SRSS proběhne samozřejmě stejně jako před rokem v Byšicích. Kdo loni nebyl, cestu najde tady. Sestava kapel je, jak se říká, eňo něňo. Posuďte sami: NAQUEI MANOU (s Květoslavem Dolejším coby speciálním hostem), EMEMVOODOOPÖKÁ, C, WOLLONGONG, DEVEROVA CHYBA, LYSSA a ESGMEQ.

Oproti loňsku se pravděpodobně změní místnost, kde se bude hrát. O patro vejš jsou bytelnější trámy v podlaze a pohled na praskající prkna při loňským setu ESGMEQ bude některý z nás strašit ještě hodně dlouho. Taky bude víc piva a dvě pípy. A jedna z těch píp (hehehehe...) bude "benefiční pivo". Vysvětlíme co nejdřív, ale bude to pravá kostelecká dvanáctka.

Koukněte se sem zase co nejdřív, informací bude víc a víc.
Takže voe...

Přípravný výbor SRSS